Geleneksel İftar Sofrası Kapalı Spor Salonunda Kuruldu
Geleneksel İftar Sofrası Kapalı Spor Salonunda Kuruldu
İçeriği Görüntüle

Mardin 1969 Spor camiasının beklediği haber Türkiye Futbol Federasyonu’ndan geldi. Tahkim Kurulu'nun yaptığı yeniden değerlendirme sonucunda, kulübe verilen seyircisiz oynama cezası sona erdi.

Tahkim Kurulu Kararını Verdi
Daha önce 3 maçlık "kendi sahasında seyircisiz oynama" cezası alan Mardin temsilcisi için TFF’den resmi bir yazı iletildi. Yapılan incelemeler ve Tahkim Kurulu’nun kararı doğrultusunda, cezadan infaz edilen 2 müsabakanın yeterli olduğu ve cezanın tamamlandığı tespit edildi.

Adanaspor Maçında Tribünler Dolacak
Bu kararla birlikte, Mardin 1969 Spor taraftarlarının stadyuma dönüş tarihi de netleşmiş oldu. Kararın detayları şu şekilde:

Maç: Mardin 1969 Spor – Adanaspor A.Ş.

Tarih: 01 Mart 2026 Pazar

Saat: 13.00

Yer: 21 Kasım Şehir Stadı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Seyircisiz oynama kararı kaldırılmıştır. Taraftarımız tribündeki yerini alacaktır." ifadelerine yer verilerek tüm taraftarlar kritik maça davet edildi.

Kaynak: www.midyatgundem.com