Bülent Akan: “Bu galibiyet Mardin halkına armağan”
Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Bülent Akan, galibiyeti Mardin halkına ithaf etti.
Akan, maçın iki farklı bölümde oynandığını belirterek şunları söyledi:
“İlk yarı bizim adımıza oldukça iyiydi. İkinci yarıda rüzgârın da etkisiyle oyuncularımız skoru korumaya yöneldi. Rakibimiz de taraftarı önünde kazanmak istedi. Güzel ve mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Allah’a şükür 2-1 kazandık. Bu galibiyet bütün Mardin halkına armağan olsun. İnşallah hep birlikte o finali göreceğiz.”
Rıdvan Aşar: “Hedefimiz ligi ikinci bitirmek”
Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar ise takımın her geçen hafta performansını artırdığına dikkat çekti.
Aşar, play-off öncesi avantajlı bir konum hedeflediklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Oyun gücümüzü her geçen gün yukarı taşıyoruz. Ligi ikinci sırada tamamlayarak play-off’a avantajlı gitmek istiyoruz. İstanbul’dan ve çevre illerden gelip 90 dakika boyunca takımımızı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzde bir maç daha var, ardından play-off süreci başlayacak. Bu takımı hak ettiği yere çıkaracağımıza inanıyoruz. Yeter ki şehir olarak kenetlenelim.”
Veysi Duyan: “Tek hedef 1. Lig”
Asbaşkan Veysi Duyan da karşılaşmanın zorluk derecesine dikkat çekerek, teknik ekibin hafta boyunca yaptığı hazırlığın sahaya yansıdığını söyledi.
Duyan, sezon hedefini net bir şekilde ortaya koydu:
“Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Teknik heyetimiz takımı çok iyi motive etti. Oyuncularımız sahada bunun karşılığını verdi. Güçlü bir rakibi deplasmanda mağlup ettik. Bu galibiyetle ikinci sıraya yükseldik. Tek hedefimiz play-off’tan çıkarak bu şehre şampiyonluğu yaşatmak ve Mardin’e 1. Lig’i armağan etmek.”
Play-off Öncesi Moral Deposu
Alınan bu galibiyetle moral bulan Mardin temsilcisi, play-off öncesi hem puan sıralamasında hem de psikolojik olarak önemli bir avantaj elde etti. Şehirde şampiyonluk inancı giderek güçlenirken, takımın son haftalardaki form grafiği umut veriyor.
Next





