Muhammed Veysel Erol’un sahibi olduğu işletmenin açılış kurdelesini, Midyat Sanayi Kooperatifi Başkanı İdris Taş, Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız ve davetliler kesti.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Midyat Sanayi Kooperatifi Başkanı İdris Taş, böylesi işletmelerin sanayiye hareket getireceğini belirterek hayırlı olmasını dileğinde bulundu.
Sanayi Sitesine yeni bir soluk getirecek olan Erol Oto Yedek Parça işletmesinin sahibi Muhammed Erol ise, “yıllardan beri Sanayi Sitesinde oto yedek parça işinde çalışıyorum. Bu mesleği çok iyi biliyorum. Erol Oto Yedek Parça işletmesi olarak tüm binek araçların süspansiyon, filtre sistemi, triger, gergi sistemleri, şarj sistemi, debriyaj sistemi, motor ve parçaları, marş sistemi, yakıt ve enjeksiyon sistemi ve madeni motor yağlarının bulunduğu oto markette ayrıca oto aksesuar ürünleri üzerinde kaliteli ve uygun fiyatlı orijinal oto yedek parça satışını gerçekleştireceğiz. İşyerimizin açılışına katılan başkanlarımıza ve katılan herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Erol Oto Yedek Parça
GSM: 0 543 911 95 69
Midyat Sanayi Sitesi C Blok’ta Midyat /Mardin