Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki kasap, market, et et ve tavuk reyonlarını denetledi.

Denetimlerde temizlik, ruhsat, hijyen kurallarına uygunluk ve ürün gramajı incelendi. Belediye Başkanı ve esnaf, denetimlerin halk sağlığı için önemli olduğunu belirtti.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Vatandaşın sağlığının her şeyden önemli olduğunu dile getirdi

Midyat Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri Kasapları Denetledi (2)

Sömestr tatilde okullardaki tadilat ve boya işlerini hükümlüler gerçekleştirdi Sömestr tatilde okullardaki tadilat ve boya işlerini hükümlüler gerçekleştirdi

Başkan Şahin, "Zabıta ekiplerimiz haftanın 7 günü, 24 saat esasına göre büyük bir özveriyle hizmet ediyor. Halk sağlığının korunması ve gıda güvenliği konusunda, ilçedeki kasap ve marketler denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kurallara uyan ve halkın sağlığına önem veren esnafımıza da teşekkür ediyorum. Bu tür denetimlerin hem kendileri açısından hem de vatandaşın sağlığı açısından olumlu buluyorum. Denetimler, hijyen standartlarını yükseltmek ve vatandaşların sağlıklı gıda sunmak amacıyla aralıksız devam edecektir.” Dedi.

Midyat Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri Kasapları Denetledi (3)

Zabıta ekipleri tarafından rutin denetimlerin devam edeceği belirtilirken, pazar esnafının kurallara uygun davranmaması, vatandaşların mağduriyet yaşaması durumda Zabıta Müdürlüğüne bilgi verilmesi gerektiği kaydedildi.

Midyat Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri Kasapları Denetledi (1)

Kaynak: www.midyatgundem.com