İzmir’in Menderes ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında hayatını kaybeden Sultan (22), Fatma (24) ve Emine Baran (26) kardeşlerin cenazeleri, memleketleri Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Dara Mahallesi'nde toprağa verildi.

Otopsi işlemlerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazeler, sabah saatlerinde hava yoluyla Mardin’e getirildi. Aile mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından üç kardeş yan yana defnedildi. Baran kardeşlerin bekar oldukları ve Menderes’te birlikte midye dükkanı işlettiği öğrenildi.

Kaza, Menderes-Seferihisar kara yolu Keler mevkisinde meydana geldi. Sultan Baran’ın kullandığı otomobil karşı yönden gelen Özkan Nazlı’nın (45) aracıyla çarpıştı; savrulan araç ise başka bir otomobile çarptı. Kazada Sultan Baran ve iki ablasının yanı sıra Özkan Nazlı ve eşi Suna Nazlı da hayatını kaybetti.

Nazlı çiftinin cenazeleri ise Bornova’da kılınan cenaze namazının ardından Kemalpaşa’daki mezarlığa defnedildi. Çiftin kazadan yaralı kurtulan kızı Zeynep Nazlı taburcu edilirken, diğer yaralı Eda Doğa Doyuran’ın hayati tehlikesi sürüyor.

Kızıltepe’de 3 Bin 972 Kişi Kontrol Edildi
Kızıltepe’de 3 Bin 972 Kişi Kontrol Edildi
İçeriği Görüntüle

Kazanın, kardeşlerin iş yerlerini kapattıktan sonra evlerine dönüş yolunda yaşandığı belirtildi. Sultan Baran’ın kısa süre önce askerlik görevini tamamladığı öğrenildi.

Kaynak: www.midyatgundem.com